Jaro je tady. A Blue Flames vyrážejí do boje!

15.04.2011 16:45

Zima a její nevlídné počasí je konečně za námi a tak vítám všechny hráče a příznivce Blue Flames na našich webových stránkách. Blíží se termín zahájení jarní sezóny a tak se podívejme, co se s naším klubem dělo přes zimu.

Docela velký pohyb na soupiskách

Přes zimní přestávku se udál docela velký pohyb v kádru. Nejdříve si shrneme ty méně radostné zprávy. Pavel Vašulka dostal od doktorů úplný zákaz futsalu. To je nepříjemný zásah do obrany.Honza Vrána má po malé operaci,vypadá to,že nestihne první polovinu jara.Tím pádem se ostatní musí podělit o jeho góly.V Béčku má problémy s kolenem Jura Jurečka a jeho účast na jaře je nejistá.A David Mendel jezdí pracovat do Polska a neví,jak bude stíhat víkendové zápasy.

A teď příchody či návraty: Po vyléčení kolena se vrací střelec Vojta Šlapák. Do obrany se vrací Michal Janík a Ivoš Pachura. Úplným nováčkem je Tomáš Balon. Na soupisku byl zapsán taky Adam Podhrázský, který u nás byl už v minulé sezóně, ale neodehrál jediný zápas. Do Béčka přišli taky brankář Pavel Pešek a obránce Petr Horák z bývalého REKO Komec,takže kolonie hráčů z tohoto klubu se u nás pěkně rozrůstá. Uvidíme, která posila se uplatní nejvíc.

A přestupový bonbónek na závěr: přestoupil k nám Petr Švancara. Díky Markovi Holíkovi se nám Švanciho podařilo získat na přestup z klubu Rewin a je tedy náš. I když může za nás nastoupit až po skončení 1. Gambrinus ligy, tak věříme, že si udělá čas a přijde nám pomoci.

Tréninky-to je potíž!

Přes zimu každý trénoval individuálně. Na začátku března jsme naznali,že by nebylo špatné se před začátkem ligy párkrát sejít a sehrát se.Ale nastal problém,volných a hlavně alespoň trochu slušných míst pro futsal zase v Brně tolik není.A tak se až tento týden Martinovi podařilo zajistit hřiště v Komárově každý čtvrtek od 17.00 do 18.30.Tak se snažme ať nás chodí co nejvíc,čtvrtek je na rozehrání před víkendovými zápasy ideální den.

Pořádně si prohlédněte a zapište rozpis zápasů na jaro,ať nás nechodí málo. Slabá účast na zápasech nás trápila ještě v docela nedávné době.A už odpočítávejte dny, 16.duben, den zahájení jarní části, je za dveřmi!

Zpět

Vyhledávání

Blue Flames Brno© 2009 Všechna práva vyhrazena.